GEZOCHT - wie kan helpen ?


Mijn gegevensbestand van inwoners van Pervijze bestaat ondertussen uit meer dan 19.000 personen. Het einddoel is het reconstrueren van de levensloop van iedere inwoner van Pervijze. Voor de ene persoon lukt dat, voor de andere niet. Daarom deze oproep want met uw hulp kan ik nog beter slagen in dit opzet.

Ik heb een lijst geselecteerd van alle mij bekende inwoners die geboren werden vanaf eind 19de eeuw tot een eind in de 20ste eeuw en waarvan me geen overlijdensplaats of datum bekend is. Deze periode schuift ieder jaar een jaar op. Er zullen hier nog levende personen op staan, daar ben ik me van bewust maar die zullen niet talrijk zijn.

Mijn oproep aan de bezoekers van deze website is het volgende : staat er op die lijst iemand die met u verwant is (ouder, grootouder, broer, zuster enz...) of iemand die u kent (kennis, buur), contacteer me dan zodat we gegevens en/of documentatie kunnen uitwisselen.

lijst van de gezochte personen - klik hier


Mijn gegevensbestand van inwoners van Pervijze bestaat ondertussen uit meer dan 19.000 personen waarvan ik van bijna 3500 personen het bidprentje bezit.

Ik heb een lijst geselecteerd van alle inwoners waarvan me bekend is waar en wanneer ze overleden zijn na 1944 en waarvan ik nog geen bidprentje heb, een lijst van ongeveer 600 personen.

Mijn oproep aan de bezoekers van deze website is het volgende : staat er op die lijst iemand waarvan u het bidprentje bezit, neem er dan een scan van en mail me die door naar info@pervijze.be. Bent u niet in de mogelijkheid om te scannen, dan kan u me het bidprentje opsturen waarna ik het zelf zal inscannen en terugsturen. Wenst u mijn adres, contacteer me dan via info@pervijze.be.


lijst van de gezochte bidprentjes - klik hier